Unieke Magnolia-fietstocht

Datum: zondag 26 maart en donderdag 30 maart (herhaling)
Tijd  10.00 – 12.00 uur
Opgeven verplicht. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van zondag of donderdag.
Of bel 013 536 16 90 tussen 18.00 en 20.00 uur. Vervolgens meldden wij u per ommegaande de start- en finishplek van deze tocht. Deelname is gratis.

We organiseren dit jaar opnieuw onze unieke Magnolia-fietstocht. In de bloeitijd van de Magnolia’s fietsen we langs de tien van de mooiste en bijzonderste plekken met Magnolia’s in Tilburg.  Een aparte belevenis! 
We gaan ze allemaal bekijken. De met voorsprong oudste en imposantste, met een bijzondere leeftijd van zo'n 100 jaar. De hoogste, een zeer zeldzame boomvormer. Beide zouden goed passen op de Gemeentelijke Lijst Monumentale Bomen (GLMB).
Verder bekijken we twee zeldzame wintergroene Magnolia’s, de enige die we in Tilburg weten te staan. En we gaan een park bekijken, deels vol met grote struikvormige Magnolia’s.

Mocht de bloei van de Magnolia's onverhoopt later plaatsvinden dan voorzien, dan kan de rondleiding naar een week later verzet worden. Wij stellen u daarvan meteen per mail op de hoogte.

Foto: bloeiende magnolia's in de Interpolistuin