Fietstocht tijdens 3e Tilburgse boscafé

Datum: zondag 10 april
Aanvang:: 10.30 uur
Startplaats: op de parkeerplaats van de Tilburg University, Warandelaan 2.

Op zondag 10 april 2016 organiseert Weijtmans het derde boscafé in de vorm van een fietstocht. De fietstocht brengt ons langs een aantal van de werken welke deze winterperiode tot uitvoering zijn gebracht. Tussentijds passeren we enkele bosgebieden van de gemeente Tilburg. De fietstocht start om 10.30 uur op de parkeerplaats van de Tilburg University aan de Warandelaan 2 te Tilburg. Ter plaatse wordt u ontvangen met koffie en thee en ontvangt u een routekaartje. We doen de fietstocht gezamenlijk waarin we onderweg op enkele plekken uitleg geven over het uitgevoerde werk. De fietstocht eindigt om 12.30 uur, weer op de parkeerplaats van de Tilburg University.

Alle boscafé’s zijn openbaar toegankelijk en bedoeld om bezoekers van de Tilburgse bossen te informeren over het bosbeheer dat in voorbereiding en/of tot uitvoering wordt gebracht. Voor meer informatie kijk op: www.tilburgsbos.nl.

Foto: de parkeerplaats van de Universiteit, startplaats van de fietstocht en een de plekken waar deze winter werkzaamheden zijn uitgevoerd.