SST in de media

Brabants Dagblad 10-01-2017: Perenlaan krijgt nieuw leven
Het historisch perenlaantje (berceau) in de kloostertuin van de Zusters van Liefde aan de Oude Dijk wordt nog net op tijd gered voor kap.

Brabants Dagblad 21-04-2016: Tof, zo'n perelaar in de tuin
Het Brabants dagblad brengt samen met Joost Werkhoven van Stichting Stadsbomen en Jan en Jos Dilven van de Fruitboogerd in Gilze een bezoek aan enkele bijzondere perenbomen in de stad.

Brabants Dagblad Tilburg Plus 12-09-2015: Joost en Peter zijn de bewaarders van het Park 
Joost Werkhoven en Peter Smulders ruimen al tien elke zaterdag het zwerfvuil op in het Wilhelminapark en vertellen over hun ervaringen met het park en de bijzondere bomen die er zijn te vinden.

Brabants Dagblad Tilburg Plus 13-02-2015: Kastanjeziekte met warmtedeken te lijf 
De helft van alle paardenkastanjes in Nederland zijn besmet met de bloedingsziekte. Duizenden zijn al gekapt. Op verzoek van SST werkt de gemeente Tilburg samen met Wageningen UR aan een experimentele warmtebehandeling. Er worden 5 exemplaren behandeld.

Brabants Dagblad Tilburg Plus 14-05-2014: Tilburg: rijkdom aan ooh- en aah-bomen
Driemaal zoveel bomen telt de Gemeentelijke Lijst Monumentale Bomen nu, en Brabants Dagblad laat zich voorlichten en rondleiden door Bram en Joost van SST door Tilburg langs bomen die reeds op deze lijst stonden, bomen die er nu voor het eerst op staan en bomen die er in de volgende versie op moeten komen te staan.

Brabants Dagblad Tilburg Plus 06-05-2014: Tilburgs hoogste: Zilverspar van 38 meter is kampioen
Een klein artikeltje over de hoogste boom van Tilburg zoals SST die vond, met een mooie foto waarop duidelijk wordt dat de werkelijke groenmassa zich boven het maaiveld bevindt.

Brabants Dagblad Tilburg Plus augustus 2011: Help de iep, deze stadsboom verdient het
Dit is een artikel uit het Brabants Dagblad uit augustus 2011 over het wel en wee van de iepen in Tilburg, n.a.v. een iepenfietstocht georganiseerd door SST